Expo 2020 запрошує

2019-07-01 11:08:28
У вас є проект, який показав довгострокову ефективність? Ви хочете, щоб його представили на глобальній платформі, яка очікує 25 мільйонів візитів? 

Подайте заявку на участь у Expo 2020 Dubai’sGlobalBestPracticeProgramme - SmallSteps, BigLeaps: SolutionsforSustainableImpact. 
Expo 2020 запрошує взяти участь - подайте заявку на участь свого проекту на онлайн-порталі до 30 червня 2019 року. Заявки можуть надходити від урядів, підприємств, міжнародних організацій, Неурядових організацій, наукових кіл та громадянського суспільства.
Що таке Глобальна програма кращих практик у рамках «Експо 2020»? Платформа для представлення проектів, які забезпечили ефективні рішення для найбільших світових викликів. На ній будуть висвітлені заходи, спрямовані на покращення життя людей, навколишнього середовища та економіки у ваших країнах, а також як різні учасники проектів ваших країн сприяють сталому розвитку. Проекти, які вже продемонстрували деякі результати, будуть висвітлені для того, щоб інші могли вивчити їх досвід  і використати чи адаптувати для досягнення посилення глобального впливу.
Чому Вам необхідно подавати заявку?
Розповідайте історію успіху своєї країни (проекти у вашій країні або зарубіжні проекти міжнародної співпраці вашої країни) на спеціальній платформі; 
Підвищуйтепопулярність ваших проектів і контактуйте з зацікавленими сторонами для прийняття рішень щодовизначення спільних дій для досягнення більших результатів за допомогою глобальної платформи, якувідвідують 25 мільйонів та уваги світових ЗМІ; 
Популяризуйте ваші проекти на платформі та онлайн від 20 жовтня 2020 до 10 квітня 2021 року;  
Щоб представити результати ваших проектів на виставці (ми будемо курувати представлення Вашого контенту на виставцііпокриємо витрати на проїзд та перебування під час події для 1 представника для кожного переможного проекту за певну кількість днів); 
Отримати можливість отримати медіа-висвітлення через зв'язок Expo 2020.
Хто може подати заявку? Уряди, корпорації, міжнародні організації, НУО, наукові кола та громадянське суспільство з будь-якої країни.
Де можна подати заявку?https://bpp.expo2020dubai.com/Home/
Коли ви можете подати заявку? До 30 червня 2019 року. 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00