Підприємців Закарпаття запрошують спільно писати стратегію підтримки бізнесу в області

2019-07-03 11:36:18
Робоча група з розробки операційної цілі «Підтримка малого і середнього бізнесу в Закарпатській області» протягом липня напрацює конкретні завдання і заходи,
які дозволять вдосконалити регіональну політику розвитку позитивного бізнес-клімату. Перше засідання заплановано у Совиному гнізді у четвер, 4 липня о 15.00 год, за участі представників різних видів економічної діяльності.
Закарпатська ОДА у співпраці з експертами Програми ULEAD з Європою та Агенцією регіонального розвитку Закарпатської області розробили опитування бізнесу, результати якого братимуть до уваги при розробці нових регіональних цільових програм підтримки малого та середнього підприємництва. Пройти опитування можна тут: https://cutt.ly/yxbKZN.
В області триває розробка проекту Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період 2021-2027 років. До її написання вже долучилися понад 100 представників бізнес-асоціацій, науковців, освітян, органів місцевого самоврядування та влади. Більш детальну інформацію про розробку стратегічних документів можна отримати за посиланням: https://cutt.ly/uxblz0.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00