Тячівських поліцейських привітали з професійним святом (фото)

2019-07-04 12:30:23
Сьогодні, 04.07.19 р, в Україні відзначається День Національної поліції України, яка була створена чотири роки тому. 

Відтак з нагоди професійного свята в актовому залі Тячівського відділу поліції відбулося урочисте зібрання.
З професійним святом поліцейських прийшли привітати представники районної та міської влади – керівник апарату РДА Богдан Макусій, завідувач відділом взаємодії з правохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату РДА Василь Калинич, заступник міського голови Тіберій Мийсарош. 
Насамперед з вітальним словом до присутніх звернувся  заступник начальника Тячівського відділу поліції підполковник Юрій Чепка, який подякував  колегам за сумлінну працю та відданість українському народу. 
Привітання з нагоди професійного свята від імені керівництва Тячівської РДА та Тячівської міської ради висловили керівник апарату РДА Богдан Макусій та заступник Тячівського міського голови Тіберій Мийсарош.
 - Обираючи професію поліцейського, ви пов’язуєте своє життя з надзвичайно відповідальною та ризикованою справою – служити народу, протидіяти злочинності та забезпечувати правопорядок, - відмітив у своєму виступі керівник апарату РДА Богдан Макусій. 
Відтак за сумлінне та професійне виконання службових обов'язків і завдань, пов'язаних із охороною прав і свобод людини, протидією злочинності, підтримання публічної безпеки та з нагоди Дня національної поліції нагородив ряд  поліцейських грамотами Тячівської РДА.
Кращим працівникам поліції також були вручені відзнаки від керівництва та профспілки ГУ НП у Закарпатській області, Тячівського відділу поліції, РДА, районної та міської рад.
Прес-служба Тячівської державної адміністрації 




























Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00