Ремонт доріг у Тячівському районі продовжується

2019-07-04 16:30:35
Попри певні труднощі з ремонтом доріг, з якими довелося стикнутися через складні погодні умови та перебої з фінансуванням, роботи в населених пунктах Тячівщини продовжуються. 

Керівництвом державної  адміністрації зроблено все можливе, щоб здійснити поточні ремонти доріг місцевого значення. Що стосується  доріг, які знаходяться на балансі району, то проведені всі  тендерні процедури і здійснюється їх ремонт.   Також з районного бюджету було виділено по двісті тисяч майже на кожне село на дороги обласного значення, і роботи на сьогодні проводяться в межах цих фінансових можливостей. 
На жаль, щоб виконати весь об'єм  необхідних робіт, коштів не вистачає. Таким чином залишилось незавершені ремонти в селі Біловарці та Ганичі, і дорожники вже змушені перейти в село Калини. 
Втім ремонти будуть продовжені за рахунок коштів обласного бюджету. Наразі триває процедура перерозподілу коштів дорожнього фонду і буквально наступного тижня з приводу цього планується засідання бюджетного комітету Верховної Ради України. При поступленні фінансування дорожники одразу приступлять до ремонту тих ділянок в населених пунктах району, які поки що не вдалося завершити. 
Просимо мешканців Тячівщини з порозумінням поставитися до даної ситуації і не провокувати порушення громадського спокою та безпеки учасників дорожнього руху в населених пунктах району! 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00