Закарпатців запрошують взяти участь у Всеукраїнському фестивалі-показі етнічного та стилізованого одягу "Аристократична Україна"

2019-07-12 10:04:02
27 липня в м.Радомишль Житомирської області на території історико-культурного комплексу Замок-музей "Радомисль" відбудеться Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізованого одягу "Аристократична Україна".

Цьогоріч захід проходитиме вже вчетверте. Його мета – розвиток культурної і народної дипломатії між етносами, національними меншинами, що вважають своєю Батьківщиною Україну та представниками народів, які мешкають на території України, зміцнення міжнародного іміджу України в світі.
Програма фестивалю стартує о 12.00 і передбачає дефіле моделей в автентичному вбранні, де будуть продемонстровані оригінальні та відтворені автентичні строї, демонстрація сучасного модного одягу й аксесуарів з етно-мотивами, а також дитяче дефіле.
Традиційно, в день фестивалю моделями стануть звичайні українські жінки – матері та дружини загиблих захисників-героїв АТО, які босоніж, ідучи домотканим лляним полотном, демонструватимуть гостям образи від відомих українських дизайнерів, – анонсують організатори. 
Під час фестивалю у ландшафтному парку Замку-музею розгорнеться ярмарок народних майстрів, у якому братимуть участь майстрині з різних областей. А ще кожен відвідувач зможе долучитися до майстер-класів, зокрема відкрити свій талант за ткацьким станком.
Участь у фестивалі, як і представлення власних виробів на ярмарку – безкоштовні.
Додаткова інформація – в Положенні.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00