Звернення Василя Дем'янчука до мешканців Тячівського району

2019-07-12 15:41:46
   Дорогі земляки! 
Звертаюсь до вас у зв'язку із завершенням  терміну повноважень на посаді голови Тячівської державної адміністрації. 

Хочу висловити всім вам велику шану і щиру подяку за порозуміння і підтримку, яку від вас завжди отримував.
Нам разом довелося пройти нелегкий період в історії нашої країни, і зокрема,  Тячівщини. 
І, Слава Богу, ми  гідно з цим впорались.  
Дякую всім  сільським, селищним головам місцевих рад та м. Тячів за співпрацю, яка була націлена на виконання всіх завдань, що перед нами ставила держава.  
Не зважаючи на складний суспільно -економічний і політичний стан в країні, де досі триває неоголошена війна, нам вдалося належно  забезпечувати функціонування всіх сфер діяльності району.
Дякую всім керівникам установ та організацій за професіоналізм у забезпеченні належного функціонування очолюваного ним закладу та плідну співпрацю.  
Дякую депутатам Тячівської районної ради за прийняті всі необхідні рішення щодо стабільності роботи бюджетних закладів та соціально-економічного розвитку рідної Тячівщини. 
Дякую депутатам Закарпатської обласної ради за підтримку та залучення коштів обласного бюджету на фінансування пріоритетних напрямків розвитку нашого району. 
Спільними зусиллями нами здійснено ряд заходів щодо зміцнення матеріальної бази закладів освіти, охорони здоров'я, культури та інфраструктури населених пунктів району. 
А це і відкриття перших класів "нової української школи", забезпечення шкільними автобусами, встановлення котелень, придбання сучасного обладнання для лікарень,  будівництво лікарні, амбулаторій та дитячих садочків тощо.  
Пріоритетним завданням для нашої команди  було розвиток  інфраструктури та утримання мережі автомобільних доріг, з приводу чого за останні роки в районні інтенсивно здійснювалися їх ремонти та капітальне оновлення. 
Велика подяка всім воїнам АТО, які в час мобілізації через російську агресію на Донбасі, пішли до війська і стали на захист незалежності та територіальної цілісності нашої країни.  
Хочу висловити щиру вдячність волонтерам та  всім учасникам благодійних акцій, завдяки яким нами було відправлено на Схід сотні тонн вантажів гуманітарної допомоги та матеріальних засобів військовим і  мирному населенню так званої "сірої зони", закуплено десятки автомобілів для українських захисників. 
Ми спільно з вами робили добру справу для зміцнення української армії, підтримку наших військових і встановлення миру на нашій землі. 
Дякую всім, з ким мені доводилось працювати і спілкуватись за професійність і співпрацю.
Дякую всім мешканцям Тячівщини за довіру і підтримку. 
Щиро вірю в те, що Україна стане сильною європейською державою! 
Дякую за віру в Україну! 
З повагою, Василь Дем'янчук  
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00