На Закарпатті провели перевірки щодо дотримання вимог законодавства у сфері топографо-геодезичної і картографічної діяльності

2019-07-15 09:09:32
Упродовж І півріччя 2019 року працівниками відділу державного геодезичного нагляду Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області провели 9 планових заходів державного нагляду (контролю)
щодо додержання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері топографо-геодезичної та картографічної діяльності, які здійснюються згідно з річним планом.
Перевірки спрямовані на зменшення та запобігання порушень у сфері топографо-геодезичної і картографічної діяльності. Зокрема, здійснення нагляду та контролю за дотриманням суб’єктами господарювання та сертифікованими інженерами-геодезистами вимог законів, інших нормативно-правових актів, нормативно-технічних документів, стандартів, норм і правил у відповідній сфері. 
Під час перевірок здійснено практичне виконання комплексу топографо-геодезичних (вишукувальних) робіт по координуванню точок із застосуванням супутникової системи навігації. Разом з цим, проконтрольовано камеральне опрацювання результатів робіт (наявність відповідного ліцензійного програмного забезпечення) та поетапне дотримання усіх норм законодавства у сфері господарювання.
До кінця 2019 на території області заплановано провести ще 9 аналогічних заходів, згідно вищевказаного затвердженого плану здійснення заходів державного нагляду (контролю).
З результатами перевірок можна ознайомитись на Інспекційному порталі.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00