Щодо здійснення державного фінансового контролю на території області

2019-07-16 10:25:44

Діяльність Служби зосереджена на виявленні та попередженні фінансових порушень, збереженні коштів і майна держави чи місцевої громади та надання пропозицій щодо ефективного використання їх активів.

У першому півріччі поточного року Управління Західного офісу Держаудитслужби у Закарпатській області здійснило 121 контрольний захід: 23 ревізії, 7 державних аудитів, 1 перевірка закупівель та 90 моніторингів державних закупівель.
Виявлено фінансових порушень на суму 237 млн. грн., порушень наслідком яких може бути втрата доходів – 114 млн.грн., також виявлено факти неефективних управлінських дій на 78 млн гривень.
У сфері закупівель виявлено порушень на понад 1 млрд. грн., із яких  попереджено витрат  з порушенням законодавства  на суму понад 723 млн. грн.
Для поліпшення ефективності управління коштами і майном, уникнення необґрунтованих витрат, врахування усіх можливих джерел наповнення бюджетів за результатами контрольних заходів, фахівцями Управління об’єктам контролю надано рекомендації, виконання яких протягом 6 місяців поточного року дало економічний ефект у сумі близько 4 млн. грн., що позитивно впливає  на якість освітніх та соціальних послуг, розвиток територіальних громад.
У своїй діяльності Управління Держаудитслужби дотримується принципів прозорості, відкритості та налаштована на діалог і співпрацю з інститутами громадянського суспільства,   іншими органами виконавчої влади, місцевого самоврядування та  населення.
В Управлінні діє телефон довіри: (0312) 61-76-90.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00