11* причин служити в ЗакарпатськомуЛегіоні (128 ОГШБр)

2019-07-25 15:58:32
1. Служба в Збройних Силах України — цепатріотично та гідно, а головне — по-справжньому круто. Служба в 128 ОГШБр — тим паче. Легендарна бригада, ускладі — справжнігерої, надпотужнийколективіз «нових» та «старих».
П’ятеро(!) військовослужбовцівбригадиотрималивищунагороду — звання Героя України! Стати Солдатом (з великоїлітери) можна (і потрібно) саме тут, у ЗакарпатськомуЛегіоні.
2. Бригада — бойова, а значить бійціотримують «бойові» в ООС. Перша лінія — 17.000 гривень, друга та третя — 6.500 гривень.
3. Премія за участь в інтенсивнійпідготовці перед направленнямбригади в зону проведення ООС ізрозрахунку 100 грн на добу. Але, щоботриматитакий «бонус», військовослужбовець повинен не матистягнень.
4.Так, гроші не головне, але гроші — необхідне. Наразі, грошовезабезпечення в бригадістартує з 11.500 (без вислуги, у званні «солдат» на посадістрільця). Відповідно для фахівцівця сума буде більшою. Офіцериотримуютьвід 15.000 (такісуми через те, що бригада прирівняна за рівнем грошового забезпечення до десантно-штурмовихвійськ (цеважливо).
5. І наостанок, стосовно грошей**. Врахуйте: матеріальнадопомога, підйомнадопомога, виплата за перший контракт, «оздоровчі», піднайомні. Набігаєнепогана сума.
6. 30 днівщорічноївідпустки + 5 днів за кожні 5 роківслужби (+15 днівпісляповернення з району ООС).
7. Щобивідпочитипід час відпустки — нікудиїхати не треба. ППД бригадирозташовується на СрібномуЗакарпатті (Мукачево, Ужгород, Виноградів), що є справжнім курортом (і люди платятьгроші, щобисюдиприїхати). Навколо вас — гори, замки, термальні та мінеральніджерела (з посвідченням УБД — безкоштовно) та можливістьзганяти на уікенд у Європу (яка дужепоруч).
8. «Соціалка». На відмінувід «сірих», абонелегальнихнайманихпрацівників, у вас гарантованавиплата грошового забезпечення (та інших доплат) + пільговийвихід на пенсію + безоплатнеякіснемедичнеобслуговування (саме так, безоплатне та якісне) + можливістьотримативищуосвіту (заочно) + санаторно-курортнелікування (і для вашоїсім’їтеж) + перспектива отриматижитло коштом держави (мріяли про квартиру на Закарпатті?). Саміплюси.
9. Щодоосвіти. Тут не лише «заочка». Є реальнішансипотрапити на курси/тренінги/навчання з іноземнимиінструкторами в Україні, а крім того, поїхати за програмамипідготовки за кордон (так, і в США — теж).
10. Де жити? Зараз — у типовихказармах на одно — та двохяруснихармійськихліжках, або в гуртожитку (для офіцерів). У вже в груднівНОВОМУмістечку, яке будується за всімановітніми стандартами. Окремікімнати-кубрики, сучаснийгуртожиток і спортмайданчик.
11. Піти на військову службу за контрактом до нашоїбригади, це не влаштуватисякудись в офіс на роботу, це стати частиноювеликоїкоманди. Це несезоннізаробітки, а можливістьзробитикар’єру. Краще там, де нас нема, але за фактом краще там, де ти є. Й 128 окремагірсько-штурмова бригада даєможливість КОЖНОМУ реалізувати себе. Головне: бажання, старанність та ініціативність. А далі все буде бенч!
 ---
 *-насправді, причин може бути набагатобільше. Для когось, церизикованапрофесійна робота, для когось, цесправжнідрузі, яких не завждизустрінеш у цивільномужитті, для когось, цепершийкрок перед «кар’єрними» висотами. Причин може бути багато і вони можуть бути різні, головне, щобицебуловідсерця.
 ---
 **-Конкретн іумови обговорюються з кожним кандидатом на військову службу індивідуально, а тому, проконсультуйтеся попередньо за телефоном 068 988 91 61, або напишіть листа на hr128th@gmail.com
А також проводитьс янабі ркандидатів для проходження військово їслужби за контрактом у 80 - окрему десантно штурмову бригаду (м. Львів).
 Заробітна плата від 12000 гривень в місяць.
 За детальною інформацією звертайтеся до Тячівського  районного військового комісаріату!
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00