Підготовку району до осінньо-зимового періоду обговорено на понеділковій нараді

2019-07-29 12:15:15
Сьогодні, 29.07.19 р в Тячівській державній адміністрації відбулася понеділкова нарада, яку провів в.о.голови Михайло Полажинець.

Участь у нараді також взяли - керівник апарату Богдан Макусій, в.о.голови районної ради Ігор Грабарь, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району. 
На нараді обговорено питання  підсумків роботи за перше півріччя та підготовку до осінньо-зимового періоду закладів бюджетної сфери. З приводу чого інформували керівники структурних підрозділів державної адміністрації, установ, організацій району.  
Зокрема що стосується проведення обстежень і випробувань інженерних мереж і об’єктів житлово-комунального господарства, об’єктів господарського комплексу і установ бюджетної сфери, створення нормативних запасів палива, забезпечення укладання договорів на енергоносії, облаштування газових лічильників засобами дистанційної передачі даних тощо.
Окрім цього на нараді відбулося обговорення й інших важливих питань життєдіяльності району. Зокрема щодо проведення медичної реформи, будівництва нових амбулаторій, епідемічної ситуації, заходів з протипожежної безпеки та протипаводкових заходів, ремонту доріг, підготовки до позачергової сесії районної ради та ін.
Також в.о.голови державної адмінстрації Михайло Полажинець звернув увагу присутніх щодо дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку тощо. 
З приводу обговорених питань надано відповідні вказівки та доручення, обов'язкові до виконання.
 Прес-служба Тячівської райдержадміністрації





Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00