Міст у Занівці, який зранку перекрили протестувальники, розблоковано, рух відновлено

2019-07-29 15:57:58
Сьогодні, 29.07.19, зранку мешканці села Колодне  перекрили міст в ур. Занівка через його аварійний  стан  та незадовільну дорогу в даному населеному пункті, вимагаючи їх негайних ремонтів.   

         Керівництво району оперативно відреагувало на конфліктну ситуацію та одразу виїхало на місце події. З протестувальниками зустрілись:  в.о голови Тячівської райдержадміністрації Михайло Полажинець та керівник апарату Богдан Макусій. 
         Відтак учасникам акції було роз'яснено, що згідно розпорядження голови Закарпатської ОДА Ігоря Бондаренко від 15.07.2019, № 371 для поточного середнього ремонту дороги "Колодне - Нересниця" з обласного бюджету передбачено кошти у сумі 600 тис.грн, однак вони у район поки що не поступили.
        Що стосується "занівського мосту", то згідно листа Тячівської РДА від 25.06.2019 р  нещодавно проведено його обстеження і наразі виготовляється проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт, після чого проводитимуться відповідні ремонтні роботи, згідно проекту.  
        У свою чергу протестувальники звернули увагу на деякі проблемні питання експлуатаційного утримання дороги в Занівці, де на одній ділянці стався обрив, а також зарослі кущами узбіччя, які обмежують  видимість напрямку руху, що може спровокувати дорожньо-транспортні пригоди. 
      Після перемовин з протестувальниками, міст  було розблоковано і рух автотранспорту відновлено, за умови, що ремонтні роботи на проблемних ділянках будуть виконані найближчим часом. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00