Відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 28-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України

2019-08-09 12:19:12

Сьогодні 09.08.19 р. відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 28-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України, яке провів в.о. голови райдержадміністрації Михайло Полажинець. 

Відтак учасники зібрання ознайомились із запланованими заходами в районі з нагоди святкувань, відповідно до розробленого розпорядження голови РДА від 06.08.2019 р., № 352.
Урочистості церемонії з нагоди такої важливої річниці за участю керівництва району, представників органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, громадськості пройдуть 23 серпня.
Об 11.00 годині відбудеться урочисте підняття Державного Прапора України на площі Незалежності біля адміністративної будівлі районної ради та райдержадміністрації.  Одночасно з українським прапором на флагшток буде піднято  бойовий червоно - чорний  стяг, у відповідності до прийнятого рішення на 14 -ій сесії 7 -го скликання Тячівської райради.
О 11.30 годині на площі Поштовій розпочнеться виставка декоративно - ужиткового мистецтва та парад вишиванок. Після чого у районному будинку культури відбудуться урочисті збори та концертна програма. Такі ж урочистості заплановано в усіх населених пунктах району, а релігійним організаціям рекомендовано провести в храмах молебні за Україну.
 Загалом під час засідання оргкомітету скоординовано дії відповідальних за святкування, уточнено готовність проведення районних заходів на належному рівні.
 Прес-служба Тячівської райдержадміністрації
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00