Розглянуто питання щодо забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

2019-08-15 16:16:37
У середу 15.08.19 р в Тячівській РДА відбулося засідання   комісії з питань придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. 

Дану комісію створено з метою вирішення питань надання субвенції для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт і осіб з їх числа.
Провів засідання голова  комісії,  в.о. голови Тячівської районної державної  адміністрації Михайло Полажинець. 
Постановою КМУ від 26.06.2019 №616 затверджений Порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
На даний час на квартирному обліку в районі перебуває 16 дітей­, ­­­­­­­­­­­­­­­з них 5 на соціальному квартирному обліку. Заяви про виплату грошової компенсації діти особисто подали до Тячівського управління соціального захисту населення. 
Відтак комісія розглянула заяви на отримання грошової компенсації  для дітей цієї пільгової категорії. 
Також комісія вирішила залишити без задоволення заяви осіб, які перебувають на соціальному квартирному обліку та рекомендувати винести пропозицію на засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради про розгляд питання щодо  взяття   на квартирний облік,    дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, які на даний час перебувають на соціальному обліку.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00