Здійснили обстеження обласної дороги загального користування місцевого значення " О-07-06-02 Колочава - Усть -Чорна - Калини- Бедевля"

2019-08-21 14:34:32
У вівторок, 20.08.19 р. радник голови  Закарпатської ОДА Сергій  Гайдай з директором  КП ЗОР "Будкомплектторг"  Іваном Біраком в рамках робочої поїздки навідались на Тячівщину. 
Відтак, разом з в.о.голови Тячівської РДА Михайлом Полажинцем та головою районної ради Іваном Фабрицієм здійснили обстеження обласної дороги загального користування  місцевого значення " О-07-06-02 Колочава - Усть -Чорна - Калини- Бедевля", на якій заплановано продовження поточного середнього ремонту за кошти з Державного Фонду Регіонального Розвитку. 
Як інформував Михайло Полажинець,  у 2017 році державною адміністрацією здійснено всі необхідні тендерні процедури, і 10 серпня 2017  року на системі «Prozorro» відбувся електронний аукціон на закупівлю робіт з поточного середнього ремонту цієї дороги.  
Переможцем стала румунська автодорожня компанія «Трамеко» , яка розпочала   і вже виконала роботи у кількох високогірних селах Усть-Чорнянського куща.  А саме: Руська та Німецька Мокра, Лопухів та відрізок у напрямку "Красна-Усть-Чорна". Однак виділені цьогоріч кошти ДФРР у сумі 13,5  млн.  з області в район поки що не поступили. 
Натомість на 2 ділянки зазначеної дороги виділено субвенцію з державного бюджету (Дорожнього фонду) на погашення боргів за  виконану дорожниками роботу.  На даний час ремонт  тимчасово призупинено через непоступлення коштів,  тривають обговорення і узгодження  з підрядником питання  щодо вирішення даної ситуації. 
Як наголосив під час зустрічі з громадськістю в селищі Усть - Чорна радник голови Закарпатської ОДА  Сергій   Гайдай важливим є не лише отримання й освоєння коштів, а якість виконання робіт, яка бажає бути кращою. А також запевнив, що кошти з ДФРР будуть направлення як тільки підрядник відновить ремонти.  
У підсумку Сергій  Гайдай наголосив , що питання ремонту доріг обласного значення на території Тячівського району перебуває на особистому контролі голови Закарпатської ОДА  Ігоря Бондаренка з приводу чого будуть прийняті відповідні рішення щодо покращення їх інфраструктури. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00