Чемпіони області – тячівці!

2019-08-22 13:25:48


У міському шахово-шашковому клубі Виноградова проведено особисто-командні чемпіонати Закарпатської області з швидких і блискавичних шашок-64. Є така категорія спортсменів, які полюбляють саме такі ігри, в яких на передній план виходить швидкість мислення, практика, досвід. У швидкій програмі переможця визначали по додатковому показнику, адже двоє претендентів на перше місце набрали однакову кількість очок. За перемогу в особистій зустрічі чемпіонське звання віддане Миколі Кошілко (Тячів). На другому місці ще один представник Тячева Василь Дьордяй. Георгій Плавайко (Мукачево) по додатковому показнику випередив вихованку клубу “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти юну Катерину Мойсей і став третім призером. 

Блискавичну програму, як і швидку гру, сильно зіграли Тячівці (Микола Кошілко, Василь Дьордяй і Михайло Дикун). У фінальній таблиці розмістилися рядом, розділивши 2-4 місця. А приємний сюрприз піднесла Катерина Мойсей. Вона й виборола звання чемпіона області з блискавичних шашок-64. 

Призерами в командному підсумку в обох програмах стали представники Тячева,  Виноградова і Ужгорода. 

PS.  На добре слово заслуговує поважна людина Євген Ярина, який вніс свою частку в проведення чемпіонатів області. Спортсмени висловлюють йому щиру вдячність.

18.08. 2019 р.      А. Вайда




Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00