Напередодні нового навчального року відбулася колегія освітян району

2019-08-29 21:35:19
Сьогодні 29. 08.19.р. в районному Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася колегія управління педагогічних працівників Тячівського району.
Серед присутніх у залі - керівники загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів, Центру дитячої та юнацької творчості, працівники управління освіти, методисти районного методичного кабінету. 
 В роботі колегії взяли участь в.о. голови Тячівської РДА Михайло Полажинець та голова районної ради Іван Фабрицій, районний військовий комісар Юрій Клюшник, директор Центру зайнятості Василь Кушілка. 
Оскільки сьогодні 29 серпня відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави, то зібрання розпочалося хвилиною мовчання за полеглими учасниками АТО.
Відтак керівництво району вручило відзнаку та почесну грамоту випускниці Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ст. Вероніці Магей за успіхи при складанні ЗНО. Дівчина отримала по 12 - ть балів з двох предметів - української мови та літератури й історії і вступила на державне замовлення до ВНЗ . А також її педагогу - наставнику - вчительці української мови та літератури Марії Василівні Кус, яка підготувала вже не одного учня з такими відмінними знаннями, підтвердженими високими балами в ЗНО. Також було висловлено вдячність директору Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ст. Івану Руснаку.  
Відтак .о. голови Тячівської РДА Михайло Полажинець та голова районної ради Іван Фабрицій привітали освітян району з початком нового 2019-2020 навчального року та запевнили у підтримці з боку районної влади у вирішенні питань матеріально-технічного забезпечення та умов навчально - виховного процесу. Зокрема що стосується і підготовки до опалювального сезону, розміщення внутрішніх вбиралень тощо. 
У свою чергу Михайло Полажинець наголосив на питаннях рефомування освітньої галузі, висловив сподівання, що наші педагоги впораються з усіма завданнями, які перед ними ставить час і суспільство.
З інформацією щодо проведення на території Закарпатської області навчальних зборів з територіальної оборони та участі у них вчителів початкової військової підготовки виступив військовий комісар Юрій Клюшник. Також директор Центру зайнятості Василь Кушілка коротко окреслив напрямки співпраці з навчальними закладами щодо профорієнтації учнівської молоді.                                       
Відтак освітяни підбили підсумки роботи  2018-2019 навчального року та визначили основні завдання та пріоритетні напрямки діяльності  на новий 2019-2020 навчальний рік. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації















Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00