Закарпатська митниця – лідер України з виконання плану щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів

2019-09-02 11:54:18
Серпневе перевиконання плану митниками Закарпаття склало 34% – 160 мільйонів гривень.

Це стало можливим не в останню чергу завдяки ефективній взаємодії нового керівника області з митниками та правоохоронцями регіону.
Ігор Бондаренко, який у липні став головою облдержадміністрації Закарпаття, від початку своєї діяльності на цій посаді дуже багато уваги приділяє спільній роботі з відомствами, які захищають економічні інтереси і безпеку області та країни.
Неодноразово проводилися спільні наради з керівництвом митних та правоохоронних органів, було оперативно виявлено «слабкі ланки» у тому числі на закарпатському кордоні та вжито усіх необхідних заходів для того, щоб змінити ситуацію.
Результати роботи нових команд у регіоні не заставили себе довго чекати. Вже у липні Закарпатська митниця забезпечила надходження платежів на 77% більше, ніж у минулому місяці. Серпень лише підтвердив позитивну тенденцію.
Новий керівник регіону під час представлення його Президентом зазначив – він знає і відчуває, що тривожить і за що болить сьогодні душа у закарпатців. І своє завдання на посаді керівника ОДА  бачить в тому, щоб працювати так, аби жителі області відчули як створюються тут, вдома, робочі місця, зростає якість їх життя, оточуючого середовища, медичних, освітніх та інших соціальних послуг.
Адже ні для кого не є секретом той факт, що обсяги трудової міграції з України сьогодні є дуже значними і наші люди залишатимуться в країні або повертатимуться додому лише за умов комфорту та стабільності життя, наявності робочих місць із гідною зарплатою. 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00