Відбулися громадські слухання з оцінки впливу на довкілля

2019-08-29 12:18:40
У вівторок 27.08.19 в Тячівській державній адміністрації відбулися громадське слухання щодо початку обговорення Звіту з оцінки впливу на довкілля планової діяльності Товариства з обмеженої відповідальності  "Еліткомбуд"
– будівництва адмінбудівлі та влаштування асфальтозмішувальної установки ДС -1858 для виробництва асфальтобетонної суміші в смт. Буштино, б/н.  
Дані громадські слухання проводилися з метою залучення місцевої громади до обговорення звіту про оцінку впливу на довкілля та врахування зауважень і пропозицій в процесі реалізації підприємством планованої діяльності.
Уповноваженим органом, який забезпечує проведення громадського обговорення є департамент екології та природних ресурсів Закарпатської обласної державної адміністрації. Відтак в якості головуючого на  слуханнях виступив представник департаменту Василь Бокоч, який зокрема відкрив засідання і представив склад учасників, порядок і регламент. 
Участь взяли: місцеві мешканці селища Буштино, голови Сокирницької, Вишківської, Стеблівської сільських рад та ін. Також був запрошений в.о.голови державної адміністрації Михайло Полажинець та керівники відповідних структурних підрозділів державної адміністрації. 
Присутні заслухали директора ТОВ "Еліткомбуд" Івана Дудлу, який інформував щодо загальних технічних характеристик та потужностей підприємства,  соціально-економічного впливу на розвиток населеного пункту тощо.  
Усі отримані в ході обговорення зауваження й пропозиції, будуть враховані в процесі ухвалення рішень про провадження господарської діяльності даного суб'єкта підприємницької діяльності . 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00