Шановні Закарпатці – захисники рідного краю!

2019-09-05 15:20:20
З 19 по 28 вересня 2019 року на території Закарпатської області буде проведено збори резервістів та військовозобов’язаних підрозділів територіальної оборони Закарпатської області. 

Які пройдуть на території Ужгородського, Мукачівського, Іршавського, Хустського та Виноградівського районів.
Чоловіки віком від 18 до 60 років запрошуємо Вас взяти участь у зборах, пройти курс підготовки у рідному Закарпатті – набути та вдосконалити свої навички та майстерність. 
Шановні громадяни, які не проходили військову службу у Вас є унікальна можливість взяти до рук зброю та пройти спеціальну підготовку в підрозділах територіальної оборони Закарпатської області. Ви матимете змогу здобути навички у володінні бойовою зброєю (стрільби з різних видів озброєння), наданні медичної допомоги, орієнтуванні на місцевості, інженерної, тактичної, тактико-спеціальної підготовки та інше! Стати справжнім чоловіком, захисником своєї родини, свого рідного краю! 
Шановні військовозобов’язані, які пройшли строкову військову- службу у Вас є можливість відновити свої навички, отримати нові знання, перейняти унікальний бойовий досвід військовослужбовців – учасників АТО. Пройти спеціальну підготовку. 
Уклавши контракт на проходження служби у військовому резерві Ви матимете можливість  отримати нову військово-облікову спеціальність, досвід на командних посадах, отримати чергове військове звання, грошові виплати та грошову винагороду в кінці кожного року після проходження зборової підготовки.
 Призовники, які не проходили строкову військову службу, після виконання обов’язків служби у військовому резерві протягом 2-ох контрактів в підрозділах територіальної оборони Закарпатської області, звільнятимуться від призову на строкову військову службу. 
Шановні учасники АТО, резервісти- запрошуємо Вас взяти участь у зборах, передати Ваш неоціненний бойовий досвід військовозобов’язаним, та зустрітись з бойовими побратимами, Вам буде про що поговорити і є що згадати. 
Ви – є основою підрозділів територіальної оборони!
Ми чекаємо на Вас!
Шановні керівники підприємств, установ та організацій усіх форм власності! Не ставте перепонів щодо прибуття підлеглих Вам працівників на збори,                               а сприяйте, а ще краще очолюйте та приводьте за собою підлеглих для того щоб навчитись самому і підлеглий особовий склад,  як захищати свою домівку- рідне Закарпаття. Саме Ви є тією рушійною силою на тернистому шляху до процвітання і розвитку нашої держави та нашого краю. 
Звертаюсь до всіх Закарпатців - не будьте байдужими до долі Батьківщини, ставайте справжніми патріотами своєї країни вчіться захищати рідне Закарпаття !
СЛАВА УКРАЇНІ !


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00