Комісія провела повторне обстеження аварійного моста через річку Тересва

2019-09-05 16:58:22
У середу 03.09.2019 р, в.о.голови Тячівської державної адміністрації Михайло Полажинець взяв участь у роботі обласної комісії,
яка навідалась у район за дорученням голови ОДА Ігоря Бондаренка з метою повторного обстеження мосту через р. Тересва у смт. Тересва на автодорозі Н-09 Мукачево – Івано-Франківськ – Львів. 
Комісію було створено попередньо у складі представників Служби автомобільних доріг у Закарпатській області, Управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.
Відтак як було наголошено Михайлом Палажинцем,  керівництво Тячівської РДА неодноразово зверталось з клопотанням до вищестоящих органів щодо проведення ремонтних робіт даного моста, оскільки він знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг у Закарпатській області.
За результатами роботи комісії буде прийнято відповідне  рішення щодо обмеження проїзду великогабаритного та великовагового транспорту та проведення ремонтних робіт даного мосту з метою забезпечення безпеки учасників дорожнього руху на даному відрізку автомобільної дороги.  
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 












Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00