Погоджено питання щодо продовження ремонту дороги обласного значення " Колочава - Усть Чорна - Калини- Бедевля"

2019-09-06 12:15:30
Як ми уже повідомляли, керівництвом району вирішується питання щодо продовження ремонтних робіт на  обласній дорозі загального користування  місцевого значення " О-07-06-02 - Колочава - Усть Чорна - Калини- Бедевля".  

28.08.2019 р. в Тячівській РДА відбулася робоча зустріч з представником румунської автодорожньої компанії "Трамеко", яка у 2017 році виграла тендер, і здійснивши частину робіт на об'єкті, з певних причин призупинила їх подальше виконання. Тоді ж сторони погодили подальші дії щодо можливого  залучення на виконання певних робіт на даній дорозі субпідрядної організації. 
 На прохання підрядника зустріч керівництва району з директором "Трамеко" Вініаміном Рус відбулася 05.09.19р. в румунському містечку Орадя. Участь взяли - в.о.голови Тячівської державної адміністрації Михайло Полажинець, голова Тячівської районної ради Іван Фабрицій, Лопухівський сільський голова Іван Фабрицій та директор ПП "Стік" Ярослав Дюгов. 
Відтак сторони знайшли компроміс і погодили всі процедурні питання щодо подальшого проведення робіт визначеним  субпідрядником -  ПП "Стік", який вже розпочав підготовчі роботи на об'єкті згідно проекту.  
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00