Нересницька екстренна медична допомога отримала сучасний автомобіль

2019-09-10 15:13:09




Напевно зайве говорити про те, яку роль відіграє у нашому житті якісне медичне обслуговування.  Якщо щось стається із здоров’ям, спішимо дзвонити на «103». І саме від екстерності виїзду «швидкої» часто залежить не лише самопочуття, а й життя людини.

Станція швидкої медичної допомоги у Тячівському районі працює в режимі цілодобового чергування і готовності до надання екстерної медичної допомоги населенню. Саме тому питання забезпечення найнеобхіднішими транспортними засобами та відповідним обладнанням є дуже важливим для якісного надання послуг.

Сьогодні ж, за участі  в. о. голови Тячівської державної адміністрації Михайла Полажинця, депутата обласної ради Василя Дем’янчука, та волонтера Віталія Богдана, відбулася  передача   автомобіля швидкої допомоги для Нересницької екстренної медичної допомоги. 

Присутніми також були сільський голова Василь Гасинець, головний лікар Нересницької лікарні Степан Бедевельський, начальник станції екстреної медичної допомоги Тячівського району Ірина Тиводар та інші.

Даний автомобіль швидкої допомоги марки Volkswagen   наданий благодійниками з Норвегії через Закарпатський обласний благодійний фонд «Дім Милосердя».

Звертаючись до медпрацівників, присутніх  представники району наголосили, що така небайдужа допомога всіляко сприяє розвитку та підтримці медицини Тячівщини.

За словами головного лікаря  Степана Бедевельського, потреба в придбанні   автомобіля існувала вже давно, так як була необхідність у транспортуванні тяжкохворих, адже старий автомобіль своє уже відпрацював. 

Як наголосив депутат обласної ради Василь Юрійович, що неодноразово сільський голова Василь Гасинець, головний лікар   Нересницької лікарні, депутат районної ради Степан Бедевельський, медпрацівники закладу зверталися до нього щодо придбання автомобіля. І нарешті сьогодні ця приємна подія здійснилася. 

В. о. голови  державної адміністрації Михайло Полажинець, зауважив, що процес в оформленні офіційних документів даного автомобіля  був не легкий, 

багато зусиль для цього приклали обласні депутати, Василь Дем’янчук, Василь Федурцьо та волонтер Віталій Богдан.

Ключі та документи від автомобіля вручили в. о. голови державної адміністрації Михайло Полажинець та обласний депутат Василь Дем’янчук начальнику станції екстреної медичної допомоги Тячівського району Ірині Тиводар.


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації













Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00