В приміщенні Тячівської районної ради відбувся брифінг щодо висвітлення та проведення навчальних зборів підрозділів територіальної оборони в Закарпатської області

2019-09-11 15:23:34



Сьогодні в приміщенні Тячівської районної ради  за участі т. в. о. начальника відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування  «Захід», підполковника Андрія Рисюка, відбувся брифінг щодо висвітлення  та проведення навчання військовозобов’язаних підрозділів територіальної оборони Закарпатської області. 

Участь також прийняли в. о. голови державної адміністрації Михайло Полажинець, військовий комісар, підполковник  Юрій Клюшник, керівники  структурних підрозділів державної адміністрації, установ та організацій району. 

У ході візиту старший офіцер відділу цивільно-військового співробітництва ОК «Захід» Андрій Рисюк  окреслив першочергові завдання і зазначив що, не всі розуміють важливість виконання конституційного обов’язку перед Батьківщиною. Для цього нам потрібна тісна взаємодія між військовим комісаріатом, головами сільських рад та правоохоронними органами.  Він також звернув увагу на якісне здійснення оповіщення військовозобов’язаних  щодо прибуття їх до районного військового комісаріату.

Звертаючись до присутніх  Андрій Рисюк зауважив, що громадяни, які не проходили військову службу мають можливість взяти до рук зброю та пройти  підготовку   в підрозділах територіальної оборони Закарпатської області. 

Стати справжнім чоловіком, захисником своєї землі.

Акцентовано увагу і на тому, що резервісти та військовозобов’язані, які  будуть залучатимуться на збори не проходитимуть службу в ООС.

Зокрема, військовий комісар, підполковник Юрій Клюшник  відмітив, що  виконання планового завдання щодо  зборів резервістів та військовозобов’язаних підрозділів  територіальної оборони   виконано менше 50 відсотків, що  ставить під загрозу виконання планового завдання, яке визначено для Тячівського  району. 


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації







Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00