У Тячеві відбулось засідання колегії з директорами шкіл району

2019-09-12 15:45:53


Сьогодні, 12 вересня, у приміщенні Тячівського ЦДЮТ відбулось засідання колегії з директорами шкіл району, яку провела начальник управління освіти державної адміністрації Марія Думнич.

Участь у зустрічі також прийняли представники керівництва району, зокрема в. о. голови державної адміністрації Михайло Полажинець, заступник Віктор Погар, керівник апарату державної адміністрації Богдан Макусій, начальник організаційного відділу, заступник керівника апарату державної адміністрації Євгенія Славна та інші. 

Присутніми  розглянуто  питання, а саме :

- підготовка закладів освіти району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 роки;

- План-графік оптимізації мережі навчальних закладів на 2019-2020 роки;

- Різне.

Зокрема, до присутніх звернувся  військовий комісар, підполковник Юрій Клюшник, який  відмітив, що  виконання планового завдання щодо  зборів резервістів та військовозобов’язаних підрозділів  територіальної оборони   виконано менше 50 відсотків, що  ставить під загрозу виконання планового завдання, яке визначено для Тячівського  району. 

Закликав всіх присутніх докласти максимум зусиль, адже тільки спільними зусиллями ми зможемо виконати планове завдання.

В ході зустрічі начальник управління   освіти районної державної адміністрації Марія Думнич поінформувала присутніх про розвиток освіти району та окреслила коло завдань і пріоритетних напрямків подальшої діяльності закладів району в новому навчальному році.

У рамках наради начальником відділу освіти Марією Думнич було розглянуто проблемні питання, які потребують невідкладного вирішення, визначено шляхи їх вирішення та надано відповідні рекомендації  та  доручення щодо забезпечення виконання поставлених завдань.

Також окремі директори шкіл мали можливість прозвітуватись про проведену ними роботу за 2018-2019 р. 

Закриваючи засідання колегії, в. о. голови державної адміністрації Михайло Полажинець та  керівник освіти державної адміністрації Марія Василівна подякували  усім присутнім за участь в обговореннях та закликали  до подальшої плідної співпраці.

Прес-служба Тячівської  державної адміністрації












Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00