На Тячівщині працівників рятувальної служби привітали з професійним святом

2019-09-18 14:54:07




17 вересня в Україні відзначають День рятівника. Відтак з нагоди професійного свята привітали та відзначили працівників Тячівського РВ УДСНС в Закарпатській області.


На подвір’ї райвідділу зібрався особовий склад працівників цивільного захисту Тячівщини та міста, яких прийшла привітати місцева влада, зокрема,  в. о. голови Тячівської райдержадміністрації Михайло Полажинець, керівник апарату державної адміністрації Богдан Макусій, заступник голови районної ради Ігор Грабарь, секретар Тячівської міський ради Іван Кричфалушій та

голова громадської організації «Ветерани правоохоронних органів» Михайло Немеш. 

–    Хочу привітати Вас із професійним святом – Днем рятівника. У будь-який час доби,  у складних і надзвичайних ситуаціях,  рятівники завжди приходять на допомогу тим, хто її потребує. У ваше професійне свято хочу ще раз відзначити вашу мужність, силу духу та професіоналізм, який рятує життя людей у  вогні та під час стихії. Ви цілодобово готові до боротьби з незваним лихом, готові оперативно допомогти тим, хто цього найбільше потребує»,– відзначив в. о. голови РДА   Михайло Полажинець та вручив почесні грамоти окремим працівникам рятувальної служби.         

Також і інші посадовці мали можливість   висловити  щиру вдячність усім рятувальникам за  врятовані  життя, самовідданість та самопожертву під час виконання службового обов’язку, вручили   працівникам почесні грамоти та подяки.

Зі щирими привітаннями та службовими відзнаками з нагоди професійного свята до колег також  звернулися начальник Тячівського РВ УДСНС України в Закарпатській області Михайло Горбан та начальник Тячівського ДПРЧ-8 Олександр Гайдош.


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації
































Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00