У Тячівській галереї ім. Ш. Голлоші провели звітно-виборчу конференцію Тячівської районної організації ветеранів України

2019-09-20 14:49:57





Сьогодні, 20 вересня, у Тячівській галереї ім. Шімона Голлоші відбулася звітно-виборча конференція Тячівської районної організації ветеранів України, яку провів голова громадської організації ветеранів України Іван Влад.

На звітно-виборчу  конференцію від кожного населеного пункту  району  було обрано та направлено  делегатів, які взяли участь у розгляді запропонованого порядку денного.

Також на конференцію було запрошено керівника апарату Тячівської райдержадміністрації Богдана Макусія та  заступника голови обласної Ради ветеранів  України Куло Віктора Петровича. 

На порядок денний було винесено наступні питання:

1. Звіт голови Тячівської районної   організації ветеранів України за звітний період.

2. Звіт ревізійної комісії за звітний період.

3. Вибори районної ради організації ветеранів.

4. Вибори делегатів на обласну звітно-виборчу конференцію


У своєму виступі голова районної ради організації ветеранів України Іван Влад,  виступаючи по першому питанні, зупинився на проведеній роботі районної ради за звітний період, позитивних напрацюваннях та досягненнях, а також на проблемних питаннях та недоліках у роботі.

Також наголосив, що за звітний період відбулося багато подій в суспільно-політичному житті країни. 

Під час зустрічі відповіли на ряд питань, які найбільше  хвилюють жителів району та  які були поставлені представниками первинних ветеранських організацій.

По кожному заслуханому та обговореному питанні, винесеного  на порядок денний конференції, було прийнято відповідне рішення. А саме головне, що одноголосно делегати конференції переобрали діючого голову районної ради ветеранів України  Івана Юрійовича Влада та його заступника Черничко Сергія Васильовича.


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації









Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00