Підготовку району до осінньо-зимового періоду обговорено на понеділковій нараді

2019-09-23 11:29:19




Сьогодні, 23.09.19 р. в Тячівській державній адміністрації відбулася понеділкова нарада, яку провів в. о. голови Михайло Полажинець.

Участь у нараді також взяли – заступник голови Тячівської РДА Віктор Погар, керівник апарату державної адміністрації  Богдан Макусій, в. о. голови районної ради Ігор Грабарь, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району. 

На порядок денний було винесено та обговорено питання:

-   Про стан підготовки господарського комплексу та бюджетної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020  років.

-   Про стан техногенної та пожежної безпеки населених пунктів та об’єктів всіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів оперативно-рятувальної служби цивільного захисту в Тячівському районі.

 -   Про соціальне забезпечення та медичне обслуговування учасників АТО, членів їх сімей.

Присутніми  обговорено питання  щодо підготовки до осінньо-зимового періоду закладів бюджетної сфери. З приводу чого інформували керівники структурних підрозділів державної адміністрації, установ та організацій району.  

Зокрема, що стосується проведення обстежень і випробувань інженерних мереж і об’єктів житлово-комунального господарства, об’єктів господарського комплексу і установ бюджетної сфери, створення нормативних запасів палива, забезпечення укладання договорів на енергоносії, облаштування газових лічильників засобами дистанційної передачі даних тощо.

Окрім цього на нараді відбулося обговорення й інших важливих питань життєдіяльності району. Зокрема щодо проведення медичної реформи, будівництва нових амбулаторій, вжиття заходів з протипожежної безпеки та протипаводкових заходів, підготовка до чергової сесії районної ради та ін.

З приводу обговорених питань надано відповідні вказівки та доручення, обов'язкові до виконання.


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації






Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00