У Тячівській РДА урочисто відкрито оновлений ЦНАП: мешканці району зможуть тут оформляти український і закордонний паспорти

2019-10-01 15:30:37
Центр надання  адміністративних послуг Тячівської районної державної адміністрації надає 119 адмінпослуг населеню! 

Сьогодні 01.10.19 р відбулося урочисте відкриття оновленого ЦНАПу Тячівської райдержадміністрації, який діє тут з 2013 року. 
Проте за останій рік за кошти з районного бюджету було проведено його реконструкцію і розширено перелік адміністративних послуг. 
Зокрема, облаштовано автономне робоче місце для оформлення та видачі паспортів, придбано електронну систему керування чергою та приведено до відповідних стандартів приміщення, яке забезпечено сучасними меблями та оргтехнікою. 
Окрім 119 послуг, який надає районний ЦНАП з Дежгеокадастру, Головного територіального управляння юстиції, видачі різного роду дозвільних документів, відтепер мешканці району зможуть скористатися й послугами з оформлення та видачі паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. 
Що, звісно, допоможе зняти навантаження з відділу Державної міграційної служби, адже попит на оформлення паспортів серед населення району залишається великим. 
У відкритті оновленого ЦНАПу взяли участь: в.о. голови Тячівської районної державної адміністрації Михайло Полажинець, голова районної ради Іван Фабрицій, керівник апарату РДА Богдан Макусій, депутат Закарпатської обласної ради Василь Дем'янчук, начальник Тячівського районного центру зайнятості Василь Кушілко, начальник ЦНАПу Тячівської ОТГ Діана Івасюк, заступник начальника Тячівського відділу Держгеокадастру Наталія Гичун,   голови місцевих рад, депутати районної ради, керівники структурних підрозділів державної адміністрації та ін. 
На урочистість також навідались поважні гості з області  - начальник головного територіального управляння юстиції Закарпатської області Євген Когутич та заступник начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації Маріанна Готра. 
Розпочався захід з символічного перерізання стрічки, яке здійснили: в.о. голови РДА Михайло Полажинець, голова районної ради Іван Фабрицій та заступник начальника ЦНАПу Дарина Варга.  
Відтак в.о .голови РДА Михайло Полажинець подякував усім, хто сприяв і взяв активну участь у відкритті оновленого ЦНАПу. Відмітив, що дану роботу було проведено спільними зусиллями РДА та районної ради,  багатьох людей, і завдяки такій злагодженій взаємодії за невеликий проміжок часу вдалося привести приміщення у відповідність до сучасних вимог.
Надалі Михайло Полажинець вручив Почесну грамоту Закарпатської ОДА директору ТОВ "Майстер Ка" Олександру Кавці, який здійснював реконструкцію даного приміщення. А також Подяки - заступнику начальника ЦНАПу Дарині Варга  за сумлінну працю і високий професіоналізм та належне виконання обов'язків, приватному підприємцю Олександру Амбрушу, який забезпечував надійний Інтернет - зв'язок тощо.        
Привітання також висловили -  голова Тячівської районної ради Іван Фабрицій, депутат Закарпатської обласної ради та екс-голова районної державної адміністрації Василь Дем'янчук під час каденції якого розпочалися роботи з реконструкції даного приміщення. 
Відтак було наголошено, що відкриття оновленого ЦНАПу - це надзвичайно важлива подія  і є черговим підтвердженням того, що послуги стають максимально наближеними до людей.  
Після урочистого відкриття присутні ознайомилися з матеріально-технічним оснащенням  ЦНАПу.
Запрошуємо мешканців Тячівщини скористатися послугами оновленого ЦНАПу Тячівської райдержадміністрації! 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00