Відбулася нарада з перевізниками району

2019-10-03 13:08:37


Сьогодні, 3 жовтня  в.о. голови райдержадміністрації  Михайло Полажинець та  заступник голови РДА Віктора Погар провели  нараду із перевізниками району  щодо результатів селекторної наради яка відбулась 30 вересня 2019 року  в Тячівській райдержадміністрації  з питань посилення заходів  безпеки руху на автошляхах краю. Участь також взяли: завідувач сектору інфраструктури державної адміністрації Іван Савула та  правоохоронні органи району.    

Зокрема, керівник району Михайло Полажинець  наголосив на тому, що транспортні засоби, які використовуються для перевезення пасажирів, повинні відповідати вимогам безпеки, комфортності, охорони праці та екології, перебувати в належному технічному і санітарному стані, бути укомплектованими згідно вимог законодавства з відповідним оформленням ліцензійної картки.

В ході обговорення даного питання   автоперевізниками району було ініційовано підготувати лист в управління Укртрансбезпеки    в Закарпатській області  щодо  систематичного    проведення   рейдів в боротьбі з нелегальними перевізниками, вивчити ситуацію щодо проходження водіями медичного огляду та дотримання автоперевізниками чинного законодавства при організації пасажирських перевезень, здійснювати контроль руху габаритно-вагового транспорту.

З метою поліпшення стану безпеки дорожнього руху, зниження рівня аварійності на автомобільних дорогах та збереження життя і здоров'я громадян. 

За результатами проведення сьогоднішньої  наради були  підняті   нагальні  і  важливі   для  кожного  жителя   району  питання,  

намагалися   знайти  спосіб  їх вирішення,  який  би   влаштовував  усіх.


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00