На засіданні комісії розглянули питання щодо забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

2019-10-03 15:16:40


Сьогодні в Тячівській РДА відбулося засідання    комісії з питань придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. 

Дану комісію створено з метою вирішення питань надання субвенції для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт і осіб з їх числа.

Провів засідання голова  комісії,  в.о. голови Тячівської районної державної  адміністрації Михайло Полажинець. 

Постановою КМУ від 26.06.2019 №616 затверджений Порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

В ході роботи  комісія прийняла рішення про виплату грошової компенсації трьом  дітям сиротам та надала роз’яснення щодо подальшого оформлення всіх необхідних документів. 

Після чого присутніми   розглянуто чотири  нові подані заяви на виплату  грошової компенсації на придбання житла. 


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00