Відбулися заходи з нагоди святкування 60-річчя з дня заснування Буштинсько ліцею

2019-10-07 12:02:18




5 жовтня у Буштинському ліцеї Тячівської районної ради відбувся урочистий захід,  присвячений цій визначній події 60-ї річниці з часу заснування ліцею. 

На ювілей навчального закладу завітало чимало гостей, а саме:  в.о. голови Тячівської РДА Михайла Полажинець, начальник  відділу дошкільної та загальної середньої освіти управління освіти РДА Наталія  Мацола, Буштинський селищний голова Іван Паш та іші. 

Відтак гості свята привітали всіх присутніх з ювілеєм та побажали працівникам ліцею творчих злетів і наснаги, щедрої долі і здоров’я, постійного професійного зростання і благополуччя, успіхів у почесній, благородній справі навчання та виховання підростаючого покоління, а  також привітали вчителів з професійним святом – Днем вчителя. Особливу подяку висловили директору ліцею Ользі Орсаг.  Від влади району подяки та грамоти вручили  педагогічному колективу ліцею, після чого вшанували хвилиною мовчання пам’ять про педагогів, які вже відійшли у вічність.

Звісно, за цими нагородами стоїть титанічна праця колективу професіоналів, талановитих і обдарованих ліцеїстів та їхніх батьків. Ліцей вивів у світ багато  випускників, які є активними громадянами суспільства та патріотами своєї Батьківщини.

З нагоди визначної події  учасники закладу підготували чудову   програму з музичними виступами номерів для  гостей, вчителів та учнів. 

Колишній випускник закладу Василь Довганич, який на сьогодні є учасником  гурту «Свої», також відвідай сьогоднішнє дійство подарувавши присутнім чимало позитивних вражаючих емоцій.


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 














Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00