Відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення в районі Дня захисника України

2019-10-07 13:48:56


Сьогодні в Тячівській райдержадміністрації відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення в районі Дня захисника України, яке провів в.о. голови державної адміністрації Михайло Полажинець. 

Відтак учасники зібрання ознайомились із запланованими заходами в районі з нагоди відзначення, відповідно до розробленого розпорядження в.о голови РДА від 04.10.2019 р., № 463.

Урочистості церемонії з нагоди відзначення Дня захисника України за участі керівництва району, структурних підрозділів державної адміністрації, установ, організацій району та  громадськості пройдуть 11 жовтня 2019 року. 

Об 11.00 годині відбудеться урочисте підняття Державного Прапора України на площі Незалежності біля адміністративної будівлі районної ради та райдержадміністрації.  Одночасно з українським прапором на флагшток буде піднято   бойовий червоно-чорний  стяг, у відповідності до прийнятого рішення на 14 -ій сесії 7 -го скликання Тячівської райради. 

Після чого у великому залі районної ради відбудуться урочисті збори та концертна програма. 

Загалом під час засідання оргкомітету скоординовано дії відповідальних за святкування,  уточнено готовність проведення районних заходів на належному рівні.


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00