В Тячівській райдержадміністрації проведено засідання комісії з питань захисту прав дітей

2019-10-15 13:27:01



Сьогодні під головуванням в. о. голови Тячівської райдержадміністрації Михайла Полажинця відбулось засідання комісії з питань захисту прав дітей.


У роботі комісії взяли участь  начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Віра Сасин, головний сеціаліст, юрист служби у справах дітей при Тячівській РДА Катерина Монич, секретар комісії Наталія Гнатюк та інші члени комісії.

На порядку денному   розглядались питання: про  розгляд заяви щодо надання дозволу на дарування будинку та земельної ділянки, про позбавлення батьківських прав, про визначення місця проживання дитини, призначення опікунства та інші.

На засідання також були запрошені батьки, які неналежно виконували батьківські обов’язки. Їм було надано необхідні консультації, а також висловлено попередження щодо стану виконання ними своїх обов’язків відносно їхніх дітей.

За результатами комісії прийняті відповідні рішення, надано доручення для повного та всебічного виконання прийнятих на комісії рішень з метою захисту прав і законних інтересів дітей.


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації







Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00