У Тячівській РДА відзначено кращих спортсменів 2019 року

2019-10-25 13:17:37
У четвер 24.10.19 в Тячівській РДА відбулось урочисте зібрання з нагоди нагородження кращих юних спортсменів району - призерів та переможців Всеукраїнських і чемпіонів обласних спортивних змагань та їх тренерів.
Привітати учнівську молодь зі спортивними здобутками прийшло керівництво районної влади - в.о.голови РДА Михайло Полажинець та голова районної ради Іван Фабрицій. 
Захід організував і провів директор ДЮСШ Василь Варга, який  насамперед висловив вдячність керівництву РДА та райради, депутатському корпусу  за підтримку розвитку спорту в нашому районі. Завдяки прийнятій районній пррограмі,  вже декілька років поспіл в урочистій атмосфері здійснюється відзначення і грошове приміювання  кращих юних спортсменів та їх наставників.  Відтак коротко інформував про успіхи вихованців Тячівської ДЮСШ, які  отримують перемоги на різних рівнях, прославляючи свій рідний край, Чимало з них стали переможцями на обласних чемпіонатах та  першості серед  ДЮСШ з різних видів спорту. 
В.о.голови РДА Михайло Полажинець та голова районної ради Іван Фабрицій побажали всім присутнім міцного здоров'я і наснаги для нових спортивних звершень, наполегливості та подальшого розвитку в улюбленому виді спорту, здійснення  всіх  задумів і мрій у житті. А також   запевнили у подальшому сприянні керівництва району в розвитку спорту на Тячівщині. 
Надалі для нагородження на сцену було запрошено спортсменів та їх тренерів, які згідно розпорядження про відзначення обдарованої спортивної молоді та тренерів району отримали кошти  за призові місця в змаганнях різного рівня. Учасники дійства традиційно зробили на згадку. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації  






















Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00