ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ЗАКАРПАТТЯ ПРИЙМАЛИ ВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ (+ ФОТО)

2019-11-01 09:44:22
Вже 20 років поспіль у першу неділю листопада в Україні вшановують соціальних працівників – людей, на яких покладена відповідальна і почесна місія.
День працівників соціальної сфери – свято широкого загалу службовців, адже відзначають його працівники органів соціального захисту населення, Пенсійного фонду, центрів зайнятості, Держпраці, Фонду соціального страхування, соціального захисту осіб з інвалідністю, служб у справах дітей, центрів соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, територіальних центрів.
Сьогодні, 31 жовтня, найкращих працівників соціальної сфери Закарпаття вшановували в атріумі обласної держадміністрації під час урочистого зібрання.
Вітання голови ОДА Ігоря Бондаренка «винуватцям» торжества оголосила заступник голови облдержадміністрації Ольга Травіна.
– Від імені керівництва облдержадміністрації, особисто від себе вітаю вас, шановні працівники соціальної сфери області, з професійним святом, – промовила О. Травіна. –  Воно є свідченням високої оцінки держави вашої ролі у забезпеченні реалізації державної політики з питань соціального захисту.
Ваша повсякденна праця є не лише сумлінним виконанням своїх професійних обов’язків, а й проявом найкращих людських якостей творити добро і стояти на сторожі соціальних гарантій в ім’я більшості простих закарпатців, котрі потребують державної підтримки. Від вашої самовідданої праці значною мірою залежить соціальний стан українського суспільства, його довіра до держави та її інститутів, надія на краще завтра простих громадян, котрі ще потребують захисту і підтримки. А це – переважна більшість закарпатських родин, де є пенсіонери, ветерани воєн та воєнних конфліктів, особи з інвалідністю, люди з обмеженими фізичними можливостями, тимчасово непрацюючі, багатодітні сім’ї, люди похилого віку, чорнобильці, учасники АТО/ООС, полеглі та поранені в ході її проведення.
Те, що в області у цей складний час немає проявів соціальної напруги є і вашою великою заслугою! Бажаю вам усім особистого щастя, здоров’я, наснаги, бажання й надалі самовіддано трудитись і вірити у те, що незабаром наші спільні зусилля принесуть довгоочікувані й цілком заслужені плоди у кожен закарпатський дім.
Відтак, відповідно до розпорядження голови ОДА за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у вирішення питань соціального захисту населення області, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери О. Травіна вручила Почесні грамоти облдержадміністрації та Подяки керівника області найкращим соціальним працівникам.
Від імені голови облради Михайла Рівіса працівників соціальної сфери привітав його заступник Петро Грицик і також вручив відзнаки обласної ради учасникам святкування. Нагороди вони отримали й від ради організації ветеранів України.
Привітав працівників соціальної сфери й директор департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Михайло Петрішка, а бадьору святкову атмосферу для учасників урочистостей створили студенти та викладачі Ужгородського музичного коледжу імені Д.Є.Задора.
Фотогалерея - https://carpathia.gov.ua/fotogalereya/sogodni-pracivnyky-socialnoyi-sfery-zakarpattya-pryymaly-vitannya-z-profesiynym-svyatom

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00