Держслужбовців Тячівської РДА агітували на роботу в патрульну поліцію

2019-11-13 15:50:38
Сьогодні, 13.11.19 р. в Тячівській районній державній адміністрації відбулася зустріч заступника начальника управління патрульної поліції в Закарпатській області Департаменту патрульної поліції Валерія Наймана з керівництвом та працівниками державної адміністрації. 

Зокрема участь у зібранні  взяли - в.о.голови Михайло Полажинець, заступник голови Віктор Погар, керівник апарату Богдан Макусій.
Як інформував Валерій Найман на сьогодні  оголошено набір кандидатів на посаду поліцейського патрульної поліції в м.Ужгород та м.Мукачево. Так,  у вересні місяці було відкрито більше сотні вакантних поліцейських посад  для нового відділу патрульної поліції в Мукачеві. 
Окрім патрулювання безпосередньо в  місті,   екіпажі підрозділу нестимуть службу на дорогах  міжнародного значення:  Мукачево-Нижні Ворота, Мукачево-Хуст, Мукачево-Берегово тощо. Тож бажаючі, які відповідають визначеним  критеріям, мають можливість  працевлаштуватися до лав патрульної поліції в містах Ужгород або ж Мукачеві. 
ВІдтак Валерій Найман розповів про умови  набору на патрульну службу та  етапи проходження відбору: тестування, військова лікарська комісія, фізичні вправи, співбесіда з поліцейською комісією, а також соціальні гарантії та перспективи кар'єрного росту тощо. 
Так, заробітна платня від 10 000 гривень (в роті ТОР - від 12 000 гривень);
 ➡ можливість компенсації витрат за оренду житла;
 ➡ квартира у лізинг для сім’ї поліцейського;
 ➡-кар’єра у структурі патрульної поліції;
 ➡ вік від 20 до 40 років.
(Дізнатися більше:http://patrol.police.gov.ua/jobs)
Присутні у залі працівники державної адміністрації мали змогу задати запитання і отримати від Валерія Наймана  вичерпну відповідь. 
В.о.голови Тячівської РДА Михайло Полажинець закликав державних службовців розглянути можливість працевлаштування в підрозділах поліції, оскільки через скорочення державних адміністрацій багато працівників залишиться без роботи. 
А відтак подякував керівництву управління патрульної поліції в Закарпатській області Департаменту патрульної поліції за організовану зустріч, в результаті якої працівники РДА отримали актуальну інформацію.  

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації    



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00