До уваги мешканців Тячівщини! 21 - 22 листопада 2019 року проводитиметься перевірка системи оповіщення

2019-11-18 15:05:38

Сектор з питань цивільного захисту Тячівської районної державної адміністрації повідомляє, що 21 - 22 листопада 2019 року проводитиметься комплексна перевірка загальнодержавної та територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення із залученням всіх засобів доведення інформації  (електричні сирени, гучномовці, а також електричні сирени системи «Павіан»). 
Звертаємось  до усіх мешканців району та гостей з проханням зберігати спокій та пам’ятати, що всі сигнали, котрі будуть передаватися в цей період в ефірі дротового радіомовлення та через гучномовці, розміщені у місцях масового перебування людей (вокзали, школи, місця громадського відпочинку), а також сигнали електросирен, розміщених на території підприємств та організацій, є навчальними.
Нагадуємо, що уривчасте звучання електросирен означає «УВАГА ВСІМ!». Почувши їх звучання, необхідно включати обласне телебачення, радіомовлення для прослуховування повідомлень, що передаються. В подальшому діяти відповідно до отриманої інформації.
Сектор з питань цивільного захисту Тячівської райдержадміністрації
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00