ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ-СЕМІНАР З ПРЕДСТАВНИКАМИ ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ОБЛАСТІ

2019-11-22 16:17:13
20 листопада, у прес-центрі облдержадміністрації відбулася робоча зустріч-семінар з представниками об’єднаних територіальних громад.
Захід провели у межах програми «Розвиток соціальної згуртованості в Україні шляхом посилення регіонального та місцевого соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, які постраждали від конфлікту», що реалізується неурядовою організацією «Stabilization Support Serviсes» за підтримки посольства Великої Британії та участі радниці з питань ВПО у Закарпатській області Анжели Бабкіної.
Директор департаменту соціального захисту населення ОДА Михайло Петрішка виголосив вступне слово та презентував проект змодельованої мережі надання соціальних послуг.
Про забезпечення об’єднаними територіальними громадами реалізації державної політики щодо надання населенню державних допомог, субсидій і пільг, а також сімейної політики та запобігання домашньому насильству розповіла заступник директора департаменту – начальник управління допомог та підтримки населення Наталія Омелянюк.
Також учасники семінару розглянули питання забезпечення об’єднаними територіальними громадами реалізації державної політики щодо зайнятості населення, додержання законодавства в частині оплати праці та легалізації трудових відносин, протидії торгівлі людьми, впровадження програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада». Йшлося і про надання соціальних послуг об’єднаними територіальними громадами.
За підсумками зустрічі налагоджено комунікації у роботі з питань соціального захисту населення між департаментом соціального захисту населення Закарпатської ОДА та виконавчими органами об’єднаних територіальних громад.
 






Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00