ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ: УКРАЇНЦІ НЕ НА СЛОВАХ ЗНАЮТЬ, ЯК ЗАХИЩАТИ СВОЮ ГІДНІСТЬ І ВИБОРЮВАТИ СВОБОДУ

2019-11-22 16:24:55
Президент Володимир Зеленський у День Гідності та Свободи закликав громадян до єдності, щоб разом побудувати нову Україну.«День Гідності та Свободи – особливий для кожного з нас.
Він пов’язаний з початком двох революцій, коли голоси мільйонів громадян злилися в єдиний голос нації, щоб твердо сказати: українці хочуть і будуть жити у вільній, демократичній і квітучій державі. Гідність і свобода – невід’ємні складові нашої ДНК. Саме тому українці не на словах знають, як захищати свою гідність і виборювати свободу на барикадах. У цій боротьбі, на жаль, ми заплатили найвищу можливу ціну – це людське життя», – зазначив Президент України під час заходів до Дня Гідності та Свободи у Києві.
Глава держави наголосив, що на алеї Героїв Небесної Сотні обов’язково буде споруджений Музей Революції Гідності.
«Це дуже важливо», – підкреслив він.
Президент також зазначив, що у складні моменти українці завжди демонструють неймовірну згуртованість та єдність.
«Ми стоїмо одне за одного, незалежно від віку, статі, мови та віросповідання. І сьогодні, як ніколи, ми потребуємо такої ж єдності заради захисту країни, заради нашої незалежності, свободи і права самостійно обирати власне майбутнє, майбутнє країни, яку ми збираємося залишити у спадок нашим дітям. Усе це має нас об’єднувати», – сказав Володимир Зеленський.
Глава держави разом з дружиною Оленою та Прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком оглянули експозицію виставки «М3: Майдан. Меморіал. Музей» і карту-проекцію основних місць, де розгорталися події Революції Гідності.
Також учасникам пам’ятного заходу продемонстрували відеоролик «Вільні творити майбутнє».
Президент  України  Володимир  Зеленський і його дружина Олена цього ж
дня вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні. Президентське подружжя встановило лампадки біля пам’ятного Хреста на місці їхньої загибелі.
У заході також взяли участь Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук, голова СБУ Іван Баканов, інші посадовці.
 





Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00