ОЛЬГА ТРАВІНА: ОБРАЗ ЖІНКИ, КОТРА ЗАЙМАЄ КЛЮЧОВІ ПОЗИЦІЇ У СУСПІЛЬСТВІ, СЬОГОДНІ СТРІМКО ЗМІНИВСЯ

2019-11-22 16:26:38
 21 листопада, в Ужгороді пройшов семінар-тренінг «Успішна жінка Закарпаття», котрий організував департамент соціального захисту населення облдержадміністрації.

Захід був покликаний сприяти самореалізації жінок та дівчат, ознайомити їх з навичками жіночого тайм-менеджменту, протидією дискримінації за ознакою статі та розширенням участі жінок у формуванні культури миру.
З вітальним словом до учасниць заходу звернулася заступник голови ОДА Ольга Травіна.
– Жінки-керівники, управлінці, політики – участь жінок у процесі прийняття рішень зростає. Ми щоразу пишаємося досягненнями лідерок, яким вдається поєднувати свою кар’єру з особистим життям, – сказала Ольга Валеріївна. –  Тому настанови, що жінка має менше можливостей до розвитку особистості та будування кар’єри у порівнянні з чоловіками нині вже не такі актуальні. І, вважаю, що вплив гендерних стереотипів не повинен стримувати нас на шляху до самореалізації.
Приємно, що департамент соціального захисту населення ОДА системно проводить семінар-тренінг «Успішна жінка Закарпаття» під час якого експертки навчають жінок та дівчат робити перші кроки на шляху до самореалізації і при цьому вдало поєднувати свою діяльність з роллю дружини і матері.
Привітав учасниць семінару та розповів про його цілі директор департаменту соцзахисту населення облдержадміністрації Михайло Петрішка.
Хто така успішна жінка у ХХІ столітті розповів Василь Савчин, тренінг на тему «Сучасний тайм-менеджмент успішної жінки» провела Тетяна Бутурлакіна, про жінок у Національній поліції, гендерні стереотипи та бар’єри вела мову Тетяна Щерба. Розглянули учасниці семінару й питання забезпечення прав жінок та дівчат, гендерної рівності в Україні у політичній та бізнесовій діяльності.
Завершився семінар-тренінг вікториною, підведенням підсумків та неформальним спілкуванням учасниць.
 














Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00