«ЗЕРНО ЄДНОСТІ» СЬОГОДНІ ОТРИМАЛИ ВИХОВАНЦІ ДОБРОНСЬКОГО ДИТЯЧОГО БУДИНКУ

2019-11-25 09:47:57
22 листопада з благодійним візитом відвідала Закарпаття дружина Президента Угорщини пані Аніта Герцег.
У рамках програми «Хліб угорців — 15 мільйонів зернин»  допомогу отримав реформатський дитячий будинок-інтернат милосердя «Добрий самаритянин» у с. Велика Добронь.
Від Закарпатської обласної державної адміністрації на КПП «Тиса» першу леді Угорщини зустрічала заступник голови Ольга Травіна, яка від імені керівництва ОДА висловила подяку за багаторічну благодійну діяльність та допомогу дітям Закарпаття.
У рамках програми «Хліб угорців — 15 мільйонів зернин», яка реалізовується щороку в нашому краї, угорські та закарпатські фермери, господарі та представники різних громад долучаються до загального збору пшеничного зерна. В майбутньому з нього буде виготовлено муку для хліба, яким годуватимуть дітей будинку-інтернату. Приємно відзначити, що з кожним роком до проекту долучаються дедалі більше фермерських господарств, приватних аграріїв.
У символічній церемонії передачі зерна взяли участь віце-президент парламенту Угорщини, голова національної асоціації угорських сільськогосподарських об’єднань та кооперативів (МАГОС) Іштван Йокоб, голова Національної Сільськогосподарської Палати Угорщини Балаж Дерфі, член закарпатської кураторської ради фонду «Хліб угорців», пресвітер Закарпатської Реформатської церкви, директор Центру Милосердя Бейло Нодь, голова постійної депутатської комісії з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізкультури і спорту, національних меншин та інформаційної політики з Закарпатської обласної ради Ілдико Орос та інші. Супроводжувався захід концертним виступом за участі вихованок будинку милосердя.
 
 
 










Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00