ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСІЙ ГЕТМАНЕНКО ОЗНАЙОМИВСЯ З ПРОБЛЕМАМИ ЖИТЕЛІВ ХУСТСЬКОГО РАЙОНУ.

2019-11-25 09:54:07
23.11.19 р заступник голови Закарпатської ОДА Олексій  Гетьманенко він провів особистий прийом громадян у приміщенні Хустської районної державної адміністрації з метою забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень,
а також сприяння у вирішенні проблемних питань, з якими звертаються громадяни до органів державної влади.
Цього дня до Олексія Олександровича звернулось чимало громадян, які здебільшого піднімали питання стосовно проведення поточного та капітального ремонту доріг,  надання матеріальної допомоги, забезпечення медикаментами та лікуванням,  формування ОТГ,  проведення капітального ремонту  сільського будинку в селах Липецька Поляна та Кошельово, відкриття пункту швидкої допомоги та про необхідність у придбанні шкільного автобуса в с.Копашново.
Крім того, не залишили без уваги й питання добудови,  капітального ремонту приміщень  та облаштування внутрішніх вбиралень Стеблівської дитячої школи мистецтв.
Також не один рік жителів сіл: Горінчово, Монастирець, Березово турбує не менш важливе питання - газифікація. 
Усі громадяни отримали роз’яснення щодо вирішення зазначених питань. А ті питання, що потребують детальнішого вивчення, Олексій Олександрович взяв під особистий контроль задля оперативного опрацювання та остаточного вирішення.







Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00