ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСІЙ ГЕТМАНЕНКО ОЗНАЙОМИВСЯ З РОБОТОЮ ПІДПРИЄМСТВА, ЯКЕ ВИГОТОВЛЯЄ ВЗУТТЯ НА ХУСТЩИНІ

2019-11-25 09:58:58
22 листопада з робочим візитом заступник голови обласної державної адміністрації Олексій Гетманенко побував на підприємстві з іноземними інвестиціями італійського походження «Флоріан-Шуз» де ознайомився з його роботою, поспілкувався з працівниками та керівництвом. 

Підприємство успішно діє вже 11 років поспіль і є одним з основних підприємств виробничої сфери Хустського району. Його засновник – італієць  Мауріціо Флоріан.
Торгова марка «Флоріан Шуз» – досить відома на світовому ринку, що пропонує водонепроникне взуття для всіх вікових категорій споживачів. Її дочірнє підприємство ТОВ «Флоріан Шуз» зареєстровано в Україні та проводить діяльність у Хустському і Виноградівському районах.
Підприємство нараховує близько 600 працівників, яких забезпечують робочим одягом, безкоштовним проїздом, а також медичним страхуванням. Тут створені хороші умови праці, середня заробітна плата – більше шести тисяч гривень.
 Робота на підприємстві конвеєрної системи, де кожен виконує певну операцію. Крім того, для новачків організовується навчання. Також тут працюють люди з інвалідністю.
На підприємстві освоєні передові технологічні процеси по всьому циклу виготовлення взуття. Постійно удосконалюється технологія виготовлення та нарощування виробничих потужностей. На даний час виконується пошив з давальницької сировини і тільки заготовка верху взуття, а підошви встановлюють в Румунії. Звідти взуття прямує в Італію, де вже готова продукція потрапляє на прилавки до покупців.
Олексій Германенко зазначив, що влада області зацікавлена у розвитку успішних підприємств, адже це забезпечує сталий соціально-економічний розвиток території – створення високооплачуваних робочих місць, збільшення доходів до бюджету, підвищення інвестиційної привабливості регіону.













Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00