На засіданні комісії розглянуто питання щодо забезпечення житлом осіб з числа дітей - сиріт

2019-11-29 14:15:27
     У четвер, 28.11.2019 р. в Тячівській РДА відбулося засідання  комісії з питань придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. 

            Провів засідання голова  комісії,   в.о. голови Тячівської районної державної  адміністрації Михайло Полажинець, за участі заступників голови комісії - начальника служби у справах дітей Тячівської РДА Віри Сасин, начальника Тячівського УСЗН Василя Бонки, та інших членів комісії. 
            Дану комісію створено з метою вирішення питань надання субвенції для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт і осіб з їх числа.
            Постановою КМУ від 26.06.2019 №616 затверджений Порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
            Комісією  розглянуто питання перерозподілу  додаткової субвенції на виплату грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення одній особі з числа сиріт. Також надано роз’яснення щодо подальшого оформлення всіх необхідних документів для здійснення цього правочину. 
              Прес-служба Тячівської  райдержадміністрації


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00