ЗАКАРПАТТЯ РАЗОМ З ПРЯШІВСЬКИМ КРАЄМ МОДЕРНІЗОВУВАТИМУТЬ ДОРОЖНЄ СПОЛУЧЕННЯ

2019-12-06 19:50:20
Днями підписано партнерську угоду між Службою автомобільних доріг у Закарпатській області та Управлінням доріг Пряшівського самоврядного краю Словаччини
для реалізації проекту «Модернізація дорожнього сполучення між Пряшівським самоврядним краєм та Закарпатською областю України на загальну суму 2 184 969,38 євро.
Про це під час робочої наради під головуванням очільника Закарпатської ОДА Ігоря Бондаренка поінформував начальник Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Михайло Попович.
За словами Михайла Михайловича, даний проект сприятиме створенню умов з покращення транскордонної мобільності людей та товарів для перетину кордонів у прикордонних регіонах України та Словаччини, економічному співробітництву та зменшенню відмінностей між краями шляхом розвитку інфраструктури, транспортних і прикордонних служб.
- Проект прагне активізувати співпрацю сусідів-партнерів України та Словаччини для вирішення існуючих інфраструктурних, економічних, соціальних та екологічних проблем, - підкреслив головний дорожник Закарпаття.
Зі свого боку Ігор Самійлович запевнив у всебічній підтримці та сприянні у реалізації цього проекту, який має стратегічне значення для нашого краю. Адже його реалізація покращить дорожню інфраструктуру та створить комфортні умови для подорожуючих. Також сприятиме добросусідським намірам у розвитку громад, їх добробуту та стабільності.
Прес-служба ОДА
 
 








Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00