В Тячівській РДА проведено групу взаємопідтримки для прийомних батьків та батьків вихователів, в сім’ях яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування

2019-12-10 14:46:29


04 грудня 2019 року директором  Тячівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – Мариною Поп та фахівцем із соціальної роботи відділу соціальної роботи – Сніжаною Продан     було проведено групу взаємопідтримки  для прийомних батьків та батьків вихователів, в сім’ях яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які функціонують на території Тячівського району. 

Головною темою зустрічі з прийомними батьками було розкриття тематики  щодо статевого виховання дітей, а також специфіки виховання у родині дитини, яка зазнала сексуального насильства. В ході зустрічі відбулося обговорення книги Кеті Гласс «Будь моєю мамою», яка дуже чітко розкриває питання виховання дітей, які потрапляють на виховання в сімейні форми, та на яку поведінку дітей необхідно звернути особливу увагу. Також були обговорені питання, які виникали у прийомних батьків, а саме: оздоровлення дітей, успішність навчання, відвідування школи та інші питання.

Одночасно в  рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» з прийомними батьками розглянуто види та причини насильства в сім’ї, а також його наслідків.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00