ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРЕМІЯ «ДИВО-ДИТИНА-2020»: ЗАКАРПАТЦІВ ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ

2019-12-11 15:21:48

У травні 2020 року Всеукраїнська премія «Диво-Дитина» 12-ий рік поспіль буде нагороджувати найталановитіших дітей України. Тож до участі запрошують юних закарпатців віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам'ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики та ін.
Основною метою конкурсу є пошук, відбір, вшанування та нагородження грошовими преміями найталановитіших та найобдарованіших дітей України.
За роки існування у конкурсі взяло участь більше 15000 дітей, а близько 165 дітей-фіналістів нагороджені грошовими преміями.
Номінації премії:
1) Найрозумніша дитина - діти, які мають досягнення, або відкриття у науковій сфері, високо ерудовані діти, винахідники, раціоналізатори, переможці та призери шкільних олімпіад,різних інтелектуальних ігор та науково-технічних конкурсів, діти, що мають незвичайні розумові здібності і таланти.
2) Найспортивніша дитина - діти, що мають спортивні звання, переможці і призери обласних, республіканських та міжнародних спортивних змагань.
3) Найтворча дитина - діти, переможці творчих конкурсів та фестивалів в різних видах мистецтва (література, поезія, архітектура, живопис, дизайн, музика та кінотворчість, образотворче мистецтво, театральне мистецтво, вокал, хореографія та ін.)
4) Найдивовижніша дитина - діти-рекордсмени з різних вправ фізичної культури (набивання м’яча, підтягування та ін.), діти які мають унікальні та неймовірні здібності (феноменальна пам'ять, швидке перемноження/читання, сила, швидкість, гнучкість та ін.),
в тому числі паранормальні (феноменальна інтуїція, ясновидіння, пророцтво, чутливість до енергетики), діти, які мають незвичайні знання та вміння у ранньому віці та ін.
5) Найгероїчніша дитина - діти, що зробили героїчний вчинок (врятували життя іншої людини, власне життя та інші надзвичайні ситуації).
Детальна інформація щодо участі у конкурсі на отримання Всеукраїнської премії "Диво-дитина 2020" розміщена на сайті www.divo-dutuna.com
Премія «Диво-дитина» щорічно проходить за підтримки Кабінету Міністрів України, Київської міської держадміністрації, Міністерства культури, молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства соціальної політики України, Державної служби  України з надзвичайних ситуацій та обласних державних адміністрацій.
 




Остання зміна сторінки: 11-12-2019 15:17
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00