Депутати Тячівської райради прийняли бюджет на 2020 рік

2019-12-17 08:59:21
У п'ятницю  13.12.2019 р відбулося  перше пленарне засідання 22-ї сесії Тячівської районної ради сьомого скликання.

Провів засідання  голова районної ради Іван Фабрицій,  окрім депутатів, участь також взяли - в.о.голови Тячівської  РДА Михайло Полажинець, заступник голови Тячівської районної ради Ігор Грабарь, керівники правоохоронних органів, управлінь та структурних підрозділів РДА, підприємств, установ, організацій району та ін. 
Основним питанням порядку денного сесії постало прийняття  районного бюджету на 2020 рік. Попри те, що основний фінансовий документ готувався заздалегідь, і в ньому враховані пропозиції головних розпорядників коштів, депутатів  та голів місцевих рад,  він пройшов обговорення на комісіях та засіданні президії, де до бюджету не було зауважень, на сесії під час його прийняття між депутатами виникли  суперечки по окремих пунктах. Врешті  депутати проголосували за бюджет 2020 року з умовою узгодити окремі позиції на бюджетній комісії.
Відтак основні видатки   спрямовано  на захищені статті, фінансування затверджених програм, утримання та розвиток головних галузей району та реалізацію  інших соціальних проектів  тощо.
Також депутати внесли  зміни до Програми соціального і економічного розвитку Тячівського району на 2019-2020 роки   та  затвердили районні програми на наступний рік і внесли зміни і доповнення до діючих, розглянули й ухвалили ряд інших питань порядку денного сесії, зокрема і План створення мережі опорних закладів району.
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00