НА УЖГОРОДЩИНІ ВІДБУЛАСЬ КОНФЕРЕНЦІЯ З ПИТАНЬ РОЗВИТКУ СТАЛОГО ТУРИЗМУ В КАРПАТСЬКОМУ РЕГІОНІ

2019-12-19 17:11:53
Привітали учасників заходу заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Ігор Шинкарюк, депутат Закарпатської обласної ради Денис Ман та керівник проєкту ЄС «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні» Саверіо Савіо.

Представники органів влади у сфері туризму з чотирьох карпатських областей: Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької та Закарпатської, а також  представники агенцій регіонального розвиту, громадських організацій, науковці та фахівці, які впроваджують проєкти з розвитку туризму за рахунок бюджетних коштів та коштів, залучених у рамках реалізації міжнародної технічної допомоги, розглянули проблемні питання активізації залучення інвестицій у розвиток туризму в українських Карпатах та напрацювання спільних проєктів.
Під час конференції також обговорили питання еногастрономічного туризму і географічного значення для харчових продуктів та предметів культурної спадщини. Зокрема, йшлося про об’єднання зусиль областей Карпатського регіону для створення еногастрономічної мережі.
Керівник проекту ЄС «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні» Саверіо Савіо, а також експерт проєкту Олена Мотузенко запропонували активізувати роботу щодо розроблення туристичного маршруту «Дороги вина та смаку» у Закарпатті.
 











Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00