ПРЕДСТАВЛЯЮЧИ НОВОГО ОЧІЛЬНИКА РАХІВЩИНИ, ІГОР БОНДАРЕНКО НАГОЛОСИВ НА ЗЛАГОДЖЕНІЙ ТА КОНСТРУКТИВНІЙ РОБОТІ ВСІХ ГІЛОК ВЛАДИ ЗАДЛЯ ДОБРОБУТУ ЖИТЕЛІВ РАЙОНУ

2019-12-23 10:48:19
У вівторок, 17 грудня, голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко здійснив робочу поїздку у найвіддаленіший від обласного центру гірський район – Рахівщину, де офіційно представив нового очільника райдержадміністрації Віктора Медвідя.
У заході взяли участь представники районної райдержадміністрації та ради, депутатський корпус, начальники управлінь, відділів, структурних підрозділів РДА, керівники районних служб, установ та організацій, підприємств району, селищні та сільські голови, громадськість, журналісти.
Вітаючи нового очільника району з призначенням, Ігор Самійлович побажав йому плідної та результативної роботи на відповідальній посаді, наголосивши на важливості злагодженої та конструктивної роботи всіх гілок влади задля добробуту жителів Рахівщини.
У свою чергу, Віктор Медвідь подякував за довіру та серед пріоритетів своєї діяльності на посаді голови РДА назвав покращення соціально-економічної ситуації у Рахівському районі. Також наголосив, що готовий до співпраці з керівниками організацій, установ, підприємств, активом району і закликав їх до конструктивних ініціатив, підкресливши, що лише завдяки тісній співпраці можна досягти результативних показників.
Користуючись нагодою, присутні мали змогу поставити питання голові Закарпатської ОДА Ігорю Бондаренку. Так, питання від громадськості стосувалися адміністративної реформи, забезпечення доступу громадян до закладів охорони здоров’я, забезпечення шкільними автобусами та ін.
Біографічна довідка: Медвідь Віктор Васильович народився 1 жовтня 1971 року в м.Рахів Закарпатської обл. У 1994 році закінчив Ужгородський державний університет, за спеціальністю «Лікувальна справа», лікар.
Свою трудову діяльність розпочав у 1986 році робітником Рахівського лісокомбінату. У студентські роки працював у Рахівській райлікарні, Ужгородській міській клінічній лікарні. Після закінчення вишу трудився в Мукачівській центральній районній лікарні. З 2006 по 2009 рр. очолював відділ охорони здоров’я Рахівської РДА, з 2009 по 2010 рік очолював Рахівську РДА, далі перейшов працювати у районну лікарню, а в 2014 році став головним лікарем райлікарні. Наприкінці 2015 року був обраний головою Рахівської міської ради.
Депутат Рахівської районної ради VІ  скликання.
Розпорядженням Президента України від 13.12.2019 року № 508/2019-рп Медвідя Віктора Васильовича призначено головою Рахівської районної державної адміністрації.
 











Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00